Onze zalen

Hangar 135

grote zaal gelijkvloers

300 m²

max 250 pers zittend, 500 pers staand

The Balcony

1e verdieping

63 m²

max 60 pers zittend, 100 pers staand

De Oude Maalderij

1e verdieping

70 m²

max 49 pers

3 zalen … veel mogelijkheden

Wilt u een huwelijksfeest met een fantastisch dansfeest? Of liever een gezellig zaaltje voor een familiefeest? Plant u een groot bedrijfsfeest met de nodige accommodatie en ruime parkeergelegenheden? Wij bieden u een ruime variëteit aan mogelijkheden aan Onze 3 prachtige feestzalen bieden ruimte aan feesten of events van 20 tot 500 personen. Welke zaal geniet uw voorkeur?

Met drie zalen en een nauwe samenwerking met verschillende toptraiteurs speelt     Zalen Hangar 135 in op alle uw wensen inzake hedendaagse feesttrends en eventing.

Testimonials

Mooie locatie, met extra aandacht voor de zaalindeling en met als extra troef het zonnige terras. Vriendelijke en vlotte bediening. Praktische regelingen en wensen worden goed besproken. Een echte aanrader om een feest te organiseren.

Van Overloop Anja

Client

Onze trouwfeest was fantastisch. Veel complimenten gekregen over de zaal, het eten, de vriendelijkheid van de bediening en de muziek. Wij hebben alles laten verzorgen door de zaalverantwoordelijke / eventplanner van Hangar 135 en kunnen het iedereen aanraden voor een zorgeloze feest.

Seghers Kelly

Client

Onze feest in Hangar 135 was in 1 woord TOP! Nancy was een hele goede gastvrouw en had een heel goed team rond haar, waardoor alles perfect verliep. Ik zou, achteraf bezien, niets willen veranderen. Het eten was ook allemaal super goed! We hebben enorm veel complimenten gehad, zowel over de zaal , het eten en de bediening!

Sanne Meul

Client